• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Події
  • Перемога в літературному конкурсі.

Перемога в літературному конкурсі.

2020-09-21

/Files/images/13_veresnya/tvorchi_kanikuly_2020.jpg


















Підбито підсумки обласного етапу Всеукраїнського дитячого літературного конкурсу «Творчі канікули». Роботи учасників оцінювалися в 7 номінаціях: «Знайомтеся – це ми!», «Так, я люблю Україну», «Природа – джерело натхнення та краси», «І в кожному із нас уже живе філософ!», «Моя майбутня професія», «Безмежний світ моєї уяви», «Далі буде? Ні, «далі» – вже є!» і за 2 віковими категоріями авторів (11 – 13 років та 14 – 18 років). У цьому році до переліку лауреатів у Черкаській області потрапили 11 юних письменників. Нам дуже приємно, що серед переможців є і наші кам’янчани.

Журі обласного етапу змагання розподілило призові місця таким чином:

У номінації «Природа – джерело натхнення та краси» (вікова категорія 11 – 13 років) перемогла Скрябіна Єлизавета м. Кам’янка («Літній день», «У всесвіті музики нотки живуть», «Очі заплющила осінь завітрена»).

У номінації «І в кожному із нас уже живе філософ!» (вікова категорія 14 – 18 років) перемогли Захаренко Софія, 16 р., м. Кам’янка («Здається синява така прозора…», «Нічого не хочу…», «Біває свічечка втухає…», «Буває, часом, «так треба»…») та Геріх Діана, 16 р., м. Кам’янка («Вечірній туман поринає у спогади…», «Подих поезії… Скільки відвертості»).

Роботи переможців були надіслані до Національної бібліотеки України для дітей для розгляду фаховим журі на підсумковому етапі конкурсу.

Ми щиро вітаємо переможців і дякуємо всім юним письменникам за участь у творчій боротьбі й дякуємо, що долучаєтеся до бібліотечних проєктів. Ми вами щиро пишаємося і бажаємо нових творчих здобутків і літературного натхнення.

Кiлькiсть переглядiв: 250