• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Події
  • Читаючий Четвер. Ліза Москоні «Їжа для мозку. Наука розумного харчування»

Читаючий Четвер. Ліза Москоні «Їжа для мозку. Наука розумного харчування»

2020-07-16

/Files/images/13_veresnya/22.png

Особливим органом людини є мозок. Його ефективна робота напряму залежить від того що людина їсть. Але різні джерела інформації дають різну картину споживання продуктів. Що дійсно корисно для нашого мозку, як запобігти хворобу Альцгеймера, як дієта для мозку відрізняється від інших дієт. Про все це є можливість дізнатися з книги Ліси Москоні «Їжа для мозку. Наука розумного харчування». А книгу цю можна знайти у Публічній бібліотеці Кам’янської міської ради.

/Files/images/13_veresnya/Лiса_Москонi.jpeg

Ліса Москоні – професор неврології, заступник директора Клініки попередження хвороби Альцгеймера в Медичному інституті Вейла при Корнелльському університеті. Викладач факультету психіатрії Нью-Йоркської Школи медицини та факультету досліджень їжі й харчування Інституту Стейнгардт Нью-Йоркського університету.

/Files/images/13_veresnya/фото_книги.png

«Їжа для мозку» має два напрямки:

1. Окреслити проблему деменції, що стала однією з головних проблем громадян багатьох країн. Переконати людей що слід розв’язувати цю проблему шляхом зміни щоденного раціону.

2. Описати процеси, що відбуваються в нашому мозку коли ми споживаємо ті чи інші продукти.

Книга потрібна тим, хто здогадується, що він веде не зовсім здоровий спосіб життя. Вона здатна мотивувати змінити цей спосіб на більш кращий. Турбота про мозок залежить в першу чергу від власника саме цього органу. Ми маємо можливість покращити своє життя, налагодивши власне корисне харчування.

Читайте, дізнавайтесь більше про власний організм, покращуйте своє життя, запобігайте хворобам і будьте щасливі і здорові.

Кiлькiсть переглядiв: 383