Читаючий Четвер. Теплі історії.

2020-07-09

/Files/images/13_veresnya/22.png

Видавництво «Брайт Стар Паблішинг» випускає книжкову серію «Теплі історії». Серія книг про людей, їх життя, любов, радість, усмішки та смутки, про рідних і друзів, подорожі й музику і навить про корицю, каву й шоколад. Історії в тих книжках справжні і герої їх живуть звичним для нас життям. Вони їздять на велосипедах, печуть пиріжки, надсилають листівки… Книги проникнуті добром, а воно, добро, потрібно всім - старим і молодим, жінкам і чоловікам.

/Files/images/13_veresnya/1а.jpg

Публічна бібліотека має декілька книг із цієї чудової серії. Сьогодні до вашої уваги книга Надійки Гербіш «Теплі історії до кави».

/Files/images/13_veresnya/Надiйка_Гербiш.jpg

В книзі зібрані історії зі світу фарб і ароматів, красивих міст і містечок, різних людей. Зі сторінок книги лунає колоритна українська мова. Її дуже приємно читати, а ще приємніше перечитувати, занурившись у приємні спогади про особисте. Це книга-настрій де є трішки смутку і багато мрій, спогадів, радості. «Теплі історії до кави» - легка і ніжна, її приємно читати.

/Files/images/13_veresnya/Теплi_iсторii.jpeg

В нашій бібліотеці ви маєте змогу отримати задоволення від читання чудової теплої книги «Теплі історії до кави». Читайте, отримуйте насолоду, діліться враженнями.

/Files/images/13_veresnya/foto2.jpg


Романенко Л.В.

Кiлькiсть переглядiв: 307