• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Події
  • Читаючий Четвер. Що обрати хюґе чи лагом?

Читаючий Четвер. Що обрати хюґе чи лагом?

2020-06-25

/Files/images/1009/avvvvvvvva/22.png


















Ми шукаємо рецепти щастя в інших країнах: китайський фен-шуй, індійська йога, японська філософія вабі-сабі, датське хюґе, шведський лагом. У всіх перерахованих методів життя є одна спільна риса - наявність усвідомленості. Виходить, секрет щастя в тому, щоб взяти відповідальність за своє життя і наповнювати його здоровим глуздом.

Десь у 2016-му році світ звернув увагу на ідею комфорту по-датському – хюґе. От уявіть: за вікном дощ, сильний вітер, а ви сидите у теплих шкарпетках, закутані у теплий плед, біля вас муркотить кіт, в каміні потріскують дрова – це і є датське щастя. Людей захопила нова ідея. Та минув час і на заміну цьому поняттю прийшло інше – шведський лагом.

Лагом більш раціональний та прагматичний. Він пропонує ставитися до життя з більшим розумом. Всього що в тебе є повинно бути і не багато і не мало, а рівно в самий раз. Лагом - ідеальне співвідношення між роботою і відпочинком, користю і задоволенням, скромністю і яскравістю.

Можливість познайомитися з мудрим ставленням до життя тепер є і в нашій бібліотеці. Представляємо вам дві книги: Лола А. Екерстрьом «Лагом» і Мік Вікінг «Маленька книга хюґе». Приходьте, читайте, знайомтесь і обирайте для себе найкращий спосіб бути щасливими.

/Files/images/1009/avvvvvvvva/лагом.jpg




































/Files/images/1009/avvvvvvvva/хюге.jpg



































Кiлькiсть переглядiв: 301