• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Події
  • Читаючий Четвер. Книга «Соло для Соломії» автор В. Лис.

Читаючий Четвер. Книга «Соло для Соломії» автор В. Лис.

2020-06-17

/Files/images/1009/22.png

Багата письменниками українська земля. Хтось з них пише детективи, хтось – фантастику, дехто – романи, а Володимир Лис у своїх творах пише життя. Коли береш до рук книги цього автора то розумієш, що саме так жили в кожній родині, в кожному селі та місті.

/Files/images/1009/1С.JPG

Гортаючи сторінки книги «Соло для Соломії» приходить розуміння що саме така історія чіпляє за живе. Роман розповідає про життя простої поліської жінки. Від самого народження і до глибокої старості.

Соломія, Соломинка, Соля – гарне жіноче ім’я та непроста жіноча доля. Та ця книга не тільки про одну жінку: зі сторінок твору приходить до нас історія України та Полісся, історія доль різних людей у скрутні часи. Читаючи такі твори розумієш що дуже добре коли поряд тебе живуть світлі і чисті люди. А ще – ніхто і нікого не має права судити, бо суддею може бути тільки Всевишній і твоя совість. А ще, Володимир Лис сказав : «Навіть погані дівчата заслуговують на кохання і щастя». Найголовніше, чому вчить книга, на мою думку, «Соло для Соломії» - не черствіти душею, лишати тепло і ніжність в серці, не дивлячись ні на що.

А для того щоб скласти власне враження про книгу потрібно її прочитати. Тож запрошуємо до нашої бібліотеки, читайте, діліться своїми враженнями бо ви того варті.

Романенко Л.В.

Кiлькiсть переглядiв: 308