Книжкові скарби - дітям

2020-05-29

(До Міжнародного Дня захисту дітей)

Щороку у перший день літа міжнародна спільнота відзначає День захисту дітей. Немає кращої пори в житті людини, як дитинство. Цей прекрасний, безтурботний період залишає у душі кожного теплі спогади, які протягом усього життя допомагають долати перешкоди та негаразди.

Майбутнє України залежить від того, яке підростаюче покоління ми виховаємо, які зерна справедливості, мужності та добра в них закладемо. Від нас залежить, в якій країні будуть жити наші діти, якою мовою вони розмовлятимуть та на яких традиціях зростатимуть. Спільними зусиллями родини, держави та суспільства в цілому маємо виховати всебічно розвинених, свідомих та сильних духом громадян, щирих патріотів своєї держави. Ми, дорослі, зобов’язані зробити все, щоби для наших дітей європейське майбутнє України з відповідним рівнем життя та цінностями стало реальністю.

29 травня була оформлена книжкова виставка «Книжкові скарби –дітям» для юних читачів дитячого абонементу Публічної бібліотеки Кам`янської міської ради.

/Files/images/1009/IMG_20200529_134840.jpg

Любі діти! Ви - майбутнє Української Держави, наша опора, впевненість у завтрашньому дні. Тож від усього серця бажаємо вам міцного здоров’я та радості. Нехай сяюча посмішка буде вірним супутником вашого життя, а маленькі дитячі серця ніколи не покидає любов та ласка. Добра вам, мирного неба над головою та успіху у всіх починаннях.

Кiлькiсть переглядiв: 357