• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Події
  • Соборність у наших серцях :від минулого до сьогодення

Соборність у наших серцях :від минулого до сьогодення

2020-01-22

/Files/images/1009/vr/0.jpg

З нагоди річниці проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки в єдину соборну Українську державу в ПБ на дитячому абонементі відбулися урочисті заходи.

Бібліотекарі Безверха С.Г та Дмитрук Ю.Ю. провели історичну годину «Соборність у наших серцях :від минулого до сьогодення» 21 січня для учнів 6-А класу, а 22 січня для учнів 8-А Кам’янського ліцею №1.

/Files/images/1009/vr/3.jpg

Під час заходу школярі прослухали розповідь про історію створення незалежної й соборної України.Декламувалася поезія В. Сосюри «Любіть Україну». Присутніпереглянули відеофільм «Мальовничі куточки України» та фрагменти документального фільму «Становлення української державності».

Бібліотекарі ознайомили учнів з книжковою виставкою: «Соборна мати Україна – одна на всіх , як оберіг », на якій була представлена література, що висвітлює тернистий шлях України до соборності.


/Files/images/1009/vr/2.jpg


/Files/images/1009/vr/4.jpg

Заходи бібліотеки допомагають не лише краще пізнавати історію нашої держави, а й сприяють формуванню національної свідомості. День Соборності - це нагадування про те, що сила нашої держави – в нашій єдності.

Кiлькiсть переглядiв: 361