• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Події
  • Славний гетьман українського народу

Славний гетьман українського народу

2019-03-15

20 березня минає 380 років від дня народження І.С. Мазепи – видатного українського державного і політичного діяча, гетьмана Лівобережної України. 15 березня бібліотекар Онойко Т.В. провела огляд книжково-ілюстративної виставки «Славний гетьман українського народу» за участю учнів 9 Б класу Кам'янської ЗОШ №1.

Державний діяч і політик Іван Мазепа був одним із найталановитіших дипломатів, полководцем і водночас поетом, у творах якого проникливо відлунювали патріотичні мотиви, уболівання за долю України, природня обдарованість поєднувалась в ньому з високою освідченістю.

Книжкові видання, які розміщені на виставкі, розповідають про життя і діяльність гетьмана Мазепи та відкривають маловідомі факти з його життя. Серед них увагу читача привертають такі книги як, Журавльов Д.В. «Мазепа», Мицик Ю. «Іван Мазепа», Крупицький Б. «Гетьман Мазепа та його доба», Субтельний О. «Мазепенці», Павленко С. «Оточення гетьмана Мазепи», Костомаров М. «Мазепа» та інші.

Тож запрошуємо завітати до нашої бібліотеки і долучитися до перегляду книжково-ілюстративної виставки в читальному залі.
/Files/images/13_veresnya/a/1.jpg

































































Кiлькiсть переглядiв: 307