Ігри на свіжому повітрі.

2018-06-06

Ну нарешті! Нарешті можна скинути з плечей портфелі з підручниками і зошитами і увірватися в літо - час безтурботного відпочинку і цікавих пригод. Зробити літо незабутнім, яскравим і повним вражень легко з бібліотекою. Безперечно, організація літнього відпочинку має величезну значимість для дітей молодшого шкільного віку. Кожен дорослий розуміє, що холодний час року, постійні розумові навантаження і життя дитини в стінах дому та школи протягом 9 місяців сильно виснажують психологічні, фізичні та емоційні сили дітей молодших класів.

Тому літні канікули — це в першу чергу, час для відпочинку. Однак влітку повинна реалізовуватися і інша, додаткова освітня програма, яка, крім розумового відпочинку та оздоровлення дітей, забезпечувала б розвиток їх самовизначення, сприяла б їх творчої самореалізації.
/Files/images/lto/gri/1 (2).jpg/Files/images/lto/gri/2.jpg





































6 червня на широкій алеї парку ім. Декабристів бібліотекарі дитячого абонементу ПБ Кам'янської міської ради Безверха С.Г. та Дмитрук Ю.Ю. організували цікаві та веселі ігри для загонів «Сонечко» і «Капітошки» з табору «Веселка» ЗОШ№1.
/Files/images/lto/gri/3.jpg/Files/images/lto/gri/4.jpg





































Діти весело провели час.

Кiлькiсть переглядiв: 428