«Посвята в читачі»

2018-05-23

Теплого весняного дня першокласники завітали в ПБ Кам’янської міської ради. Вони із нетерпінням чекали на одну із найважливіших подій у їхньому житті – урочистий день «Посвяти у читачі» яку підготували та провели Степаненко Г.О.,Романенко О.В., Безверха С.Г. та Дмитрук Ю.Ю. Дитячий абонемент поповнився розумними, добрими і вірними друзями – учнями ЗОШ №1 ,ЗОШ №2 які, маємо надію, стануть постійними та відповідальними читачами нашої бібліотеки.

/Files/images/posvyata_/2.jpg/Files/images/posvyata_/1.jpg/Files/images/posvyata_/3.jpg/Files/images/posvyata_/4.jpg/Files/images/posvyata_/5.jpg



































































На святі були присутні герої з книг Буквар,Незнайко, Королева книг Баба Яга,які розповіли дітям про важливість читання та про правила бережливого ставлення до книги. Діти відповідали на запитання вікторини, показали хороші знання українських народних казок, розповідали прислів’я про книги, переглянули мультфільм «Грицеві книжки » , танцювали під веселі дитячі руханки, а також ознайомилися з новими книгами, які були виставлені на книжковій виставці «Казкограй». Учні довели, що вони гарно читають, знають і люблять книжки. Першокласники засвоїли правила збереження книги, правила поведінки в бібліотеці.
/Files/images/posvyata_/6.jpg













Королева книга урочисто посвятила першокласників у читачі і вручила свідоцтва з перепусткою до країни знань і різних наук в бібліотеці.
/Files/images/posvyata_/7.jpg




Кiлькiсть переглядiв: 488